Home » Wie zijn wij

Wie zijn wij

Harry Nieland – Advocaat

Harry heeft eerst bedrijfskunde gestudeerd aan Nijenrode te Breukelen. Vervolgens heeft hij Rechten gestudeerd aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. In juni 1985 is hij door de Rechtbank Breda beëdigd tot advocaat. Hij voert de algemene praktijk voor zowel de zakelijke als particuliere markt.

Accenten worden gelegd op MKB (ondernemings- en contractenrecht), arbeidsrecht, familierecht en (economisch) strafrecht, waarbij de combinatie van beide studies leidt tot adequate, gedegen en realistische adviezen. Cijfermatig inzicht is nl. onontbeerlijk voor de begeleiding van ondernemers maar eveneens bij de verdeling bij echtscheidingen, alimentatiekwesties etc.

Er wordt op een professionele, doch persoonlijke – enigszins informele wijze – gewerkt aan het oplossen van juridische problemen maar zeker ook aan het voorkomen daarvan. Door zijn ruime ervaring en persoonlijke benadering wordt dan ook gekomen tot “begeleiding op maat”.

Marjolijn Heyns – juridisch medewerkster

Marjolijn werkt sinds 1979 als juridisch secretaresse. Zij heeft bij diverse advocatenkantoren haar werkzaamheden verricht, waardoor zij ruime ervaring heeft opgedaan op diverse rechtsgebieden en het procesrecht. In 1995 heeft zij tevens voor Randstad Uitzendbureaus de cursus Juridisch Secretaresse geschreven, opgezet en gegeven.

Nieland Advocatuur kenmerkt zich door persoonlijke klantgerichte, efficiënte, benadering waardoor in samenwerking met u als klant gekomen wordt tot een hoge professionele kwaliteit.

Nieland Advocatuur

Advocaat Harry Nieland voert de algemene praktijk voor zowel de zakelijke als particuliere markt. Accenten worden gelegd op MKB (ondernemings- en contractenrecht), arbeidsrecht, familierecht en (economisch) strafrecht.

Er wordt op een professionele, doch persoonlijke - enigszins informele wijze - gewerkt aan het oplossen van juridische problemen maar zeker ook aan het voorkomen daarvan. Door zijn ruime ervaring en persoonlijke benadering wordt dan ook gekomen tot "begeleiding op maat".